A perszeverancia kriminalisztikai jelentősége - Klára Kovács; Attila Pásztor (Belügyi Szemle)
Ebben az interdiszciplináris kutatásban, amely a perszeveranciára összpontosít, a szerzők egy elemzési keretet kínálnak a bűnözői elme feltérképezésére, a jogi és pszichológiai paradigma egyidejű alkalmazásával.