ВИКОНАННЯ РОЗШИРЕНОЇ РЕЗЕКЦІЇ ПІДШЛУНКОВОЇ ЗАЛОЗИ В ЛІКУВАННІ ХВОРИХ З ПРИВОДУ ЇЇ ПУХЛИН - V. М. Kopchak; К. V. Коpchak; L. О. Pererva; І. V. Khomyak; О. V. Duvalko; G. G. Shevkolenko; N. G. Davydenko; S. V. Аndronik; І. V. Skrypnychuk (Клінічна хірургія)
Мета. Оцінити результати виконання розширеної резекції підшлункової залози (ПЗ) у лікуванні хворих з приводу її пухлин.