Nuclis temàtics per a una geografia crítica - Ismael Vallés i Sanchis (Cuadernos de Geografía de la Universitat de València)
L?autor introdueix el concepte de geografia crítica i comenta dues reflexions sobre la geografia. Les aportacions de D. R. Stoddart a Berkeley el 1986 i D. Harvey a Heidelberg el 2004. Llurs propostes propugnen una geografia crítica compromesa amb el coneixement i amb la solució dels problemes ambientals i socials del seu temps.