Значення та перспективи розвитку рекреаційного лісокористування у територіальній рекреаційній лісокультурній системі Північно-Західного Приазов'я - Анастасія Яценко (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії)
У статті розглянуто основні шляхи проведення процесу рекреаційного лісокористування у територіальній рекреаційній лісокультурній системі Північно-Західного Приазов'я. Досліджено перспективи використання лісокультурних масивів степової зони для відпочинку населення. Розглянуті основні результати дослідження еколого-рекреаційних властивостей лісових насаджень та визначення рекреаційного потенціалу територій. Описане, як вид територіальної організації лісокультурних ландшафтів, функціонально-рекреаційне зонування та виділені головні рекреаційні зони території.