Перебіг поствакцинального періоду після застосування комбінованих вакцин різних виробників протягом одного вакцинального циклу - A.M. Pugach; A.V. Bondarenko; F.I. Lapiy (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - оцінити перебіг поствакцинального періоду після застосування 6-валентних вакцин різних виробників проти кашлюка, дифтерії, правця, поліомієліту, гепатиту В та інфекції, викликаної Haemophilus influenzae типу b, у межах одного вакцинального циклу.