Повноваження та відповідальність командирів і медичної служби за проведення евакуації поранених в операціях (бойових діях) - V. G. Livinskiy; V. O. Zhahovskiy; D. V. Kovyda (Український журнал військової медицини)
Мета роботи. Дослідження питання повноважень і відповідальності командування (командувачів і командирів всіх рівнів) та медичної служби за проведення евакуації поранених військовослужбовців під час проведення військових операцій (бойових дій).