ЗМІ прифронтового міста у висвітленні повномасштабного вторгнення рф - Тетяна Рогова; Катерина Касімова (Український інформаційний простір)
У статті здійснено спробу проаналізувати роботу запорізьких регіональних онлайн медіа «Inform.zp.ua», «IPnews+», «Akzent.zp.ua» у два часові періоди: з 24 лютого – по 24 березня та з 24 серпня – по 24 вересня 2022 року, що обумовлено початком повномасштабного вторгнення росії на територію суверенної України, а також відзначенням першої річниці незалежності держави під час загального воєнного стану.