СИСТЕМА ОПЛАТИ ПРАЦІ РОБІТНИКІВ ВУГІЛЬНИХ ШАХТ НА ОСНОВІ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНИХ РОЗРЯДНИХ ПОГОДИННИХ ТАРИФНИХ СТАВОК - А.І. Акмаєв; В.М. Бєлозерцев; І.А. Фесенко (Економіка та право)
Розглянуто можливості використання почасової оплати праці для гірничих робітників очисних і підготовчих вибоїв на основі диференційованих розрядних тарифних ставок. Надано пропозиції щодо встановлення розмірів диференційованих розрядних тарифних ставок.