Особливості біохімічного складу насіння Aсtinidia arguta - Н. В. Скрипченко; Н. І. Джуренко (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Дослідити кількісний та якісний вміст вищих жирних кислот, амінокислот, макро- та мікроелементів в насінні Аctinidia arguta (Siebold et Zucc.) Planch. ex Miq).