Європейський досвід відбору кадрів до органів прокуратури - O. M. Kalchuk (Аналітично-порівняльне правознавство)
Розкрито особливості відбору кадрів до органів прокуратури Європи (Бельгії, Польщі, Естонії). Для досягнення поставленої мети автором розкрито правове регулювання відбору кадрів до органів прокуратури Бельгії, правові засади відбору кадрів до органів прокуратури Польщі, Естонії.