Значення нетарифних бар’єрів у правовому регулюванні міжнародних торговельних відносин - A. S. Kolisnyk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Нетарифні торговельні бар’єри у міжнародно-правовому регулюванні – це складова системи нетарифних обмежень, ставлення до яких у науці і практиці неоднозначне. Важливість врегулювання застосування таких заходів підтверджується наявністю низки міжнародних та національних нормативно-правових актів.