ОЦІНКА ЗМІНИ ПОТЕНЦІАЛУ ТЕРИТОРІЇ ЯК ПОЧАТКОВА СТАДІЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ ЇЇ РОЗВИТКУ - V.M. Vasilenko (Економіка та право)
Виділені сутнісні характеристики, за якими регіон може розглядатися як об'єкт економічної діагностики. Показані особливості розрахунку оцінки зміни потенціалів територій у міжрегіональному вимірі. Визначено послідовність і отримані оцінки зміни потенціалів регіонів України. Встановлено необхідність приведення до загального порівняльного масштабу і рівня дані, що характеризують окремі елементи продуктивних сил на різних територіях.