Informacijsko opismenjavanje studenata medicine kroz izborne predmete - Helena Markulin; Jelka Petrak (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je ovoga rada prikazati mogućnosti visokoškolskih knjižnica u pripremi i izvedbi izbornih predmeta u nastavnim programima visokih učilišta.