Інституційна система адміністративно-правового механізму обміну податковою інформацією з компетентними органами іноземних країн - Y. V. Khomenko (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена дослідженню інституційної системи адміністративно-правового механізму обміну податковою інформацією з компетентними органами іноземних країн.