ОСОБЛИВОСТІ СТИЛЮ БАРОКО В ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОМУ МИСТЕЦТВІ - Людмила Олександрівна Резвухіна; Олена Миколаївна Кірдіна (Культура і мистецтво у сучасному світі)
У статті аналізуються особливості стилю бароко в декоративно-прикладному мистецтві, підкреслено, що даний стиль набув популярності не тільки в країнах Західної Європи, а й в Україні. Висвітлюються основні характеристики стилю, що відрізняють його з-поміж інших стилів і напрямів.