A Review of Alev Alatlı’s Bize Yön Veren Metinler - Melikşah Aksu; Ahmet Mahmut Doğru (4. Boyut Medya ve Kültürel Çalışmalar Dergisi)
- Alatlı, Alev & Türker Sadık (2014). Bize Yön Veren Metinler 1. Nevşehir: Kapadokya Üniversitesi Yayınları, 1 Baskı, s 696, ISBN: 978-605- 4448-07-4- Alatlı, Alev & Türker Sadık (2014). Bize Yön Veren Metinler 2. Nevşehir: Kapadokya Üniversitesi Yayınları, 1 Baskı, s 976, ISBN: 978-605- 4448-07-4- Alatlı, Alev & Ceylan, Ömür (2021). Bize Yön Veren Metinler 3. Nevşehir: Kapadokya Üniversitesi Yayınları, 1 Baskı, s 732, ISBN: 978-605-4448-06-7- Alatlı, Alev & Ceylan, Ömür (2021). Bize Yön Veren Metinler 4. Nevşehir: Kapadokya Üniversitesi Yayınları, 1 Baskı, s 730, ISBN: 978-605-4448-10-4- Alatlı, Alev & Ceylan, Ömür(2021). Bize Yön Veren Metinler 5. Nevşehir: Kapadokya Üniversitesi Yayınları, 1 Baskı, s 752, ISBN: 978-605-4448-11-1