Eléments pour une méthodologie de la comparaison dans le cadre d'une approche interculturelle des civilisations - Charles Cespedes (Moderna Språk)
Charles Cespedes, verksam vid Handleshögskolan i Köpenhamn, visar i denna artikel hur den komparativa analysen spelar samma avgörande roll i studiet av kulturer som den experimentella analysen gör i de s.k. exakta vetenskaperna.