Педагогічна практика у процесі підготовки майбутніх учителів до виховної роботи в початковій школі - Oksana Tytun (Педагогічний дискурс)
У статті зосереджено увагу на проблемі організації педагогічної практики студентів педагогічного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Педагогічну практику авторка розглядає як важливий чинник покращення навичок та вмінь здійснювати виховну роботу у початковій школі. Здійснено аналіз усіх видів педагогічної практики в контексті підготовки майбутніх учителів до виховної роботи в початковій школі. Розглянуто особливості кожного виду педагогічної практики. Представлено експериментально апробований пакет організаційно-методичних завдань та авторська програма педагогічної практики. Наведено приклади творчих робіт студентів. Авторка ділиться власним досвідом участі в організації педагогічної практики та робить висновки.