بررسي مقادیر فلزات سنگين در تخم مرغ های عرضه شده درشهر تهران و محاسبه ميزان دريافت روزانه آنها - Somayeh Abbasi Kia; GholamReza Jahed; Nabi Shariati far; Shahrokh Nazmara; Arash Akbarzadeh (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: تخم مرغ به دليل غني بودن از پروتئين و املاح ضروري، مورد استفاده زيادي در ميان جوامع مختلف دارد و مصرف آن، تقريبا تمام گروه‌هاي سني را شامل مي‌شود. يکي از آلاینده‌های مهم محیطی که باعث آلودگی تخم مرغ مي‌شود، فلزات هستند. هدف از اين تحقيق بررسي فلزات سنگين آرسنيک، کادميوم، سرب، نيکل، مس، آهن و روي در تخم مرغ‌های عرضه شده در شهر تهران و محاسبه ميزان دريافت روزانه آنها است.