Вміст поліненасичених жирних кислот і Йоду в тканинах та інтенсивність росту відгодівельних бугайців за введення до раціону добавок олій і калію йодиду - О. Б. ДЯЧЕНКО (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
У зимово-стійловий період проведено визначення вмісту незамінних поліненасичених жирних кислот родин w-3 і w-6 та Йоду у кормах раціону та печінці і скелетних м’язах відгодівельних бугайців, а також досліджено інтенсивність їх росту за використання у раціоні добавок рослинних олій і калію йодиду.