Espais comuns del disseny i la innovació - Marta Carrió (Temes de Disseny)
En aquest article Marta Carrió identifica els espais de confluència entre el disseny i la innovació en el marc del desenvolupament de productes a partir de l'anàlisi dels estudis i els treballs disponibles en aquest àmbit d'activitat. També introdueix les potencialitats d'incorporar el disseny en el procés d'innovació. Així mateix, tracta de situar el disseny en el marc de la innovació a partir de la definició dels diversos conceptes que s'hi vinculen i de determinar l'encaix de la figura del dissenyador en aquest procés.