Dos libros sobre sociolingüística - Johan Falk (Moderna Språk)
Med utgångspunkt i två översiktsverk presenteras i denna artikel problemställningar och metoder inom sociolingvistik samt redovisas forskningsresultat från det spanskspråkiga området.