Az erdélyi magyar egyházak kisebbségi sorsból adódó összefogása az 1918-at követő korszakban mint történelmi megbékélési forma - Olga LUKÁCS (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
The Unity of the Hungarian Churches in Transylvania Arising from their Minority Status, in the Period after 1918, as a Form of Historical Reconciliation.