СТРАТЕГІЧНИЙ РОЗВИТОК ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ: ІНТЕГРАЦІЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ І АДАПТАЦІЯ ДО ГЛОБАЛЬНИХ ЗМІН - Юрій Васенко; Олексій Лях-Породько (Економіка та суспільство)
У статті досліджується механізм інструментів та трендів інтернет-маркетингу, які відіграють важливу роль у розвитку бізнесу в умовах цифрової економіки. Окреслюються основні методи та інструменти інтернет-маркетингу, включаючи SEO, рекламу в відеоформаті, мобільний маркетинг і афіліатний маркетинг. Стаття також висвітлює важливість адаптації стратегій маркетингу до швидко змінюваного середовища, що визначається новітніми технологіями і трендами. На основі статистичних даних про використання Інтернету в світі, зазначено ключові аспекти, які повинні враховувати підприємства для успішного просування товарів і послуг. Досліджено, що комплексне застосування інструментів інтернет-маркетингу, яке включає інтеграцію новітніх технологій і трендів, є необхідною умовою для досягнення успіху в бізнесі. У роботі також визначено напрямки подальших досліджень, що стосуються розробки стратегії розвитку інтернет-маркетингу для українських брендів.