Wildlife roadkill in Odisha, India: the threat to biodiversity needs to be addressed - S. Behera; S. Nayak; P. K. Dash; S. K. Swain (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Atropellaments mortals de fauna silvestre a Odisha, Índia: una amenaça per a la biodiversitat que cal abordar