Практичні аспекти маркетингового стратегічного управління діяльністю агропромислових підприємств (на прикладі ТОВ «МРІЯ АГРОХОЛДИНГ») - A. А. Stepanova; I. М. Horbas; O. G. Davydova (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Актуалізується проблематика інтеграції маркетингу в систему стратегічного менеджменту підприємства. Розкрито сутність і зміст маркетингового управління в умовах висококонкурентного ринкового середовища. Розроблено стратегічні рекомендації щодо управління бізнес-портфелем підприємства та його окремими складовими на засадах маркетингу.