رابطه هوش اخلاقی با رضایت شغلی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کاشان سال 96 - Maryam Akbarilakeh; Zohre Rajabi Arani; Hossein Akbari (بهداشت در عرصه)
زمینه واهداف: اساتید ‌مهم ترین عامل درتعلیم‌وتربیت دانشجویان هستندزیرا بر‌اندیشه‌های هزاران نفرتاثیرمی‌گذارند لذا دربهبودکیفیت آموزش نیز نقش مهمی دارند. اساتید با هوش اخلاقي بالا می‌تواننددرسازمان اعتماد، تعهد، انگیزه و رضایت ايجاد كنند.