Apunts per a una lectura del Diari íntim de Ferran Canyameres - Josep Camps i Arbós (Ítaca)
Aquesta aportació contextualitza i comenta el diari pòstum de Ferran Canyameres, testimoni del seu llarg exili. En la reivindicació final, Josep Camps acaba sostenint que aquesta obra «pel seu innegable interés i qualitat literària, mereix ocupar, sens dubte, una posició de privilegi en un futur cànon de la literatura autobiogràfica catalana».