Prófétai emóciók. Megjegyzések az ószövetségi prófétaság antropológiai aspektusaihoz - Áron NÉMETH (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Prophet’s Emotions. Notes on the Anthropological Aspects of Old Testament Prophets.