Вивчення факторів розвитку ускладнень після первинного тотального ендопротезування кульшового суглоба у хворих з ревматоїдним артритом - S. I. Herasymenko; M. V. Poluliakh; L. M. Panchenko; O. B. Liutko; A. S. Herasymenko; A. M. Babko; E. M. Avtomieienko (Клінічна хірургія)
Мета. Виявити кореляційні зв’язки між мікробною контамінацією і регенераторним потенціалом кісткової тканини та визначити їх взаємний вплив на розвиток ускладнень після первинного тотального ендопротезування (ТЕП) кульшового суглоба у хворих з ревматоїдним артритом (РА).