Порівняльне дослідження трансабдомінальної і ретроперитонеальної лапароскопічної адреналектомії - V. V. Grubnik; R. S. Parfentiev; V. V. Ilyashenko; O. S. Burlak (Клінічна хірургія)
Мета. Порівняти результати й ефективність ретроперитонеальної і трансабдомінальної лапароскопічної андреналектомії з визначенням показань до їх застосування.