Tri priče - Anda Bukvić Pažin; Chloe Aridjis ([sic])
Kad su dva mladunca lava i tri čegrtuše proglašene nestalima, istražitelji su otkrili da je ravnatelj zoološkog vrta Charles Hunt (58) ujedno trgovao kožama divljih životinja.