METHODOLOGICAL ASPECTS OF RESEARCH ORTHODOX ANTHROPOLOGY МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ИССЛЕДОВАНИЯ ПРАВОСЛАВНОЙ АНТРОПОЛОГИИ МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРАВОСЛАВНОЇ АНТРОПОЛОГІЇ - R. V. Stetzuk (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The article analyzes the approaches to the Orthodox anthropology that existed and exist both in philosophical and theological studies and in theology. Three areas in the study of Orthodox anthropology. Статья посвящена анализу подходов к православной антропологии, которые существовали и существуют как в философско-религиоведческих исследованиях, так и в теологии. Выделены три направления в исследовании православной антропологии. Стаття присвячена аналізу підходів до православної антропології, які існували та існують як у філософсько-релігієзнавчих дослідженнях, так і у теології. Виділено три напрями в дослідженні православної антропології.