A közbiztonság kőlevese - Árpád Budavári (Belügyi Szemle)
A New York-i rendőrség stratégiáinak áttekintése után a szerző javaslatokat tesz a magyarországi represszív megközelítés és a közösségi rendfenntartás közötti eligazodáshoz.