ЕКОЛОГІЧНА ДІАГНОСТИКА СТАНУ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА ДОНЕЦЬКОГО РЕГІОНУ - O.I. Blagodarnyi; V.A. Ivaschenko; G.K. Kuzmina (Економіка та право)
Автори, використовуючи статистичну інформацію, провели аналіз показників, що описують стан навколишнього природного середовища області. Визначено перелік територій, показники яких виділяються серед других досить значно, і ці території мають високу ступінь забруднення, також визначено проблеми утворення відходів виробництва на підприємствах.