УПРАВЛІННЯ КАДРАМИ ІННОВАЦІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ПІДПРИЄМСТВ: РЕАЛІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ - В. О. Занора (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
Метою роботи є визначення особливостей управління кадрами на вітчизняних підприємствах, тенденцій зміни та можливостей його розвитку й перспективи формування ефективної системи.