Mehmet Bilen, Din Görevlilerinin Hadis Bilgisi, Diyarbakır: Şarkiyat Bilim ve Hikmet Vakfı Yayınları, 2021, 126 sayfa, ISBN: 978-605-67961-4-2 - Mehmet Deri (İslami İlimler Dergisi)
Kitap TanıtımıMehmet Bilen, Din Görevlilerinin Hadis Bilgisi, Diyarbakır: Şarkiyat Bilim ve Hikmet Vakfı Yayınları, 2021, 126 sayfa, ISBN: 978-605-67961-4-2