L'art d'imprimir sensacions. Les arts gràfiques es reinventen per sobreviure a l'impacte digital - Lluís Torra (Temes de Disseny)
Quan semblava que la crisi ens empenyia a formats digitals en comptes del paper amb olor de tinta, quan els e-books i els arxius PDF començaven a substituir a més velocitat de la prevista els llibres i catàlegs de paper, quan semblava que arriabava la fi de les arts gràfiques... algunes empreses del sector no han volgut llençar la tovallola i ens sorprenen amb noves propostes sensorials en impresos que, a més de ser atractius a la vista, aporten experiències olfactives i tàctils i fins i tot reaccionen a la temperatura corporal. Innovació i interacció en estat pur.