Euphorbiaceae Novae vel Criticae Colombianae, III - Croizat León (Caldasia)
<span style="font-size: 12.0pt; font-family: ";Arial";,";sans-serif";; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: ES; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">Croton pungens / Croton leptostachyus / Croton ferrugineus / Croton Holtonis / Croton malacophyllus / Croton dolichostachyus / Croton truxillanus / Croton meridensis / Croton sexmetralis / Plukenetia chaponensis / Sapium verum / Sapium Marmieri.