ДО ПИТАННЯ ЩОДО МІСЦЯ ПОДАТКОВОЇ ЗВІТНОСТІ В СИСТЕМІ ПОДАТКОВОГО ОБОВ'ЯЗКУ - S.V. Shakhov (Економіка та право)
Досліджено правову природу податкової звітності, виділено її елементи, охарактеризовано форму податкової звітності на прикладі податкової декларації.