Remember de Atom Egoyan. Vicis i virtuts dels sistemes de memòria - Lior Zylberman (Digithum)
L’extensa obra del cineasta canadenc d’origen armeni Atom Egoyan s’ha distingit per tractar, entre d’altres, el tema de les formes com ens relacionem amb el passat i com la nostra memòria es veu mediada per diferents tipus de tecnologia en la construcció i conservació dels nostres records. A Remember (2015), el darrer llargmetratge que fins ara ha dut a terme, insisteix en aquesta temàtica i mira de representar el funcionament i les carències de la memòria.