Bez mužů to nepůjde (Recenze knihy van der Gaag, Nikki. 2014. Feminism and Men. London: Zed Books) - Nina Fárová (Gender a Výzkum)
Book Review of van der Gaag, Nikki. 2014. Feminism and Men. London: Zed Books.