Editorial - Ana Maria Delgado García (IDP)
El número 25 de la revista Internet, Dret i Política conté un monogràfic que recull diversos articles sobre l'aplicació de la mediació i l'arbitratge en diferents àmbits sectorials per resoldre conflictes. Conflictes, en ocasions, provocats per la pròpia incidència de les tecnologies de la informació i de la comunicació en les relacions socials, econòmiques, etc. I, d'altra banda, també s'analitza com les pròpies tecnologies de la informació i la comunicació impacten en els canals per dur a terme la mediació (plataformes electròniques de mediació).