Щодо питання ратифікації Україною Римського статуту Міжнародного кримінального суду - O. V. Martyniuk; O. T. Mikhach; S. R. Antoniuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті розглядаються фундаментальні питання, пов’язані з правовими, політичними та геополітичними аспектами ратифікації Україною Римського статуту Міжнародного кримінального суду (МКС) в контексті збройної агресії росії.