بررسی مقدار جذب فلز روی در نهال های دو ساله گونه درختی صنوبر دلتوئیدس (Populus deltoids) درمحیط زیست - Seyed armin Hashemi; Mahnaz zargham inanlou; Amir Hossein Firouzan (بهداشت در عرصه)
زمینه وهدف: گیاه پالایی فناوری استفاده از گیاهان در رفع آلودگیها از جمله فلزات سنگین از محیط و تجمع آن در بافتها و اندامهای گیاه است. آلودگی ناشی از فلزات سنگین به علت پایداری در محیط زیست از اهمیت ویژهای برخوردار است.  هدف از اجرای این پژوهش بررسی توان زیست پالایی روی توسط گونه صنوبر دلتوئیدس است.