بررسی آستانه تحمل و شناسایی سویه باکتریایی مقاوم به کادمیم در خاک های پذیرنده پساب - MohammadTaghi Samadi; MohammadYousef Alikhani; AliReza Rahmani; Fatemeh Taherkhani (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: جذب زیستی فلزات سنگین یکی از روش‌های نوین جهت پاکسازی محیط می‌باشد. ورود فلزات سنگین از صنایع مختلف به محیط باعث تغییر ساختار جمعیتی و بروز ساز و کار مقاومتی در میکروارگانیسم‌ها می‌گردد. هدف این تحقیق، تعیین آستانه مقاومت باکتری‏ها به کادمیم، شناسایی باکتری‏های بومی جهت حذف این  فلز از خاک و دستیابی به کارایی بیشتر در تصفیه بیولوژیکی پساب‌های صنعتی بوده است.