بررسی روند تغییرات پنج ساله غلظت نیتریت و نیترات منابع آب زیرزمینی شهر زنجان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی از سال 1385 تا 1389 - - Akbar Eslami; Mahdi Ghadimi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: یون های نیتریت و نیترات بخشی از چرخه طبیعی نیتروزن محسوب می شوند. غلظت بیش از استاندارد آنها سلامتی انسانها را به خطر انداخته و تعیین روند آلودگی آب های زیرزمینی به نیتریت و نیترات با بهره گیری از فن آوری جدید را ایجاب می نماید.