Методологічні аспекти проектування матеріально-технічної основи автоматизованої системи військового призначення - Кучеренко Ю.Ф. (Системи озброєння і військова техніка)
У статті визначені деякі аспекти проектування матеріально-технічної основи перспективних автоматизованих систем військового призначення стосовно підходу до проведення системних досліджень щодо визначення певного її варіанту побудови, який повинен розроблюватись на основі використання так званого методу –"трьохступеневого аналізу", з врахуванням того фактору, що основними елементами, які її утворюють є відповідні комплекси засобів автоматизації. Розкриті основні напрями вдосконалення комплексів засобів автоматизації як головних елементів матеріально-технічної основи перспективних автоматизованих систем військового призначення.