Оцінювання адаптивних властивостей сортів картоплі (Solanum tuberosum L.) за основними господарсько-цінними ознаками - Л. В. Король; О. В. Топчій; А. П. Іваницька; І. В. Безпрозвана; О. В. Піскова; А. В. Костенко (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Проаналізувати екологічну пластичність і стабільність ознак продуктивності, вмісту крохмалю й сухої речовини та визначити параметри екологічної адаптивності сортів картоплі за врожайністю в ґрунтово-кліматичних зонах Лісостепу й Полісся.