Інститут запобіжних заходів: ретроспективний аналіз та перспективи реформування - T. H. Fomina (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено нормативно-правові акти ХІХ–ХХІ ст., визначено перелік запобіжних заходів, які застосовувались у радянський період під час здійснення кримінального судочинства на території нашої держави. Окреслено шляхи реформування цього інституту у сучасний період.